Ramazan ayında ihtiyaç sahipleri "sahipsiz" bırakılmayacak

Ramazan ayında ihtiyaç sahipleri "sahipsiz" bırakılmayacak

​Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Ramazan ayında ihtiyaç sahipleri için hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi.

2 Nisan Cumartesi günü başlayacak olan Ramazan ayının İslam alemi için eşsiz bir manevi değer taşıdığının altını çizen Beyoğlu, her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi vatandaşlara insani yardımda bulunacaklarını belirtti.

Belediye yönetimini devraldıktan sonra 3 yılda yaklaşık 30 milyon TL ayni ve nakdi destek sağladıklarını anlatan Beyoğlu, bunu da ihtiyaç sahiplerini rencide etmeden yerine getirdiklerini kaydetti.

Ramazan ayında tüm imkân ve enerjileriyle ihtiyaç sahibi vatandaşların hizmetine koşacaklarını belirten Beyoğlu, vatandaşların Ramazan ayını huzur içerisinde geçirmesi için tüm hazırlıkları yaptıklarını ifade etti.

Beyoğlu, "Mübarek Ramazan ayının ayrı bir manevi iklimi var. İnsanlığın barış ve esenliğine, Müslümanların kardeşliğine ve ülkemizin aydınlık geleceğine vesile olmasını temenni ediyorum. Zor bir dönemden geçen dünyanın ve ülkemizin buna ihtiyacı var. Belediye olarak Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla zaten üç yıldır her gün sosyal ve gönül belediyeciliği yapıyoruz. Hamd olsun bugüne kadar hiçbir kardeşimizi çaresiz bırakmadık. Ramazan ayında yapacağımız çalışma ve faaliyetlerle gönüllere dokunmaya devam edeceğiz. Niyetimiz halis olunca Allah da yardım ediyor. Şimdiden mübarek Ramazan-ı Şerifin islam alemine ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.