Referandum sonuçları hizmet noktasında bizi motive edecek

Referandum sonuçları hizmet noktasında bizi motive edecek

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, referandum sonuçlarının hizmet noktasında kendilerini motive edeceğini söyledi.

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 16 Nisan'da gerçekleştirilen Anayasa Değişiklikleri Halkoylaması sonrası İLKHA'ya değerlendirmelerde bulundu.

Referandum sonuçlarının kendilerini motive ettiğini belirten Asya, hizmetlerine devam edeceklerini söyledi.

Asya, "Seçim akşamı sonuçlar netleşince belediye meydanına geldim. Halkımız burada coşkulu bir kutlama yapıyordu. Bu meydandaki kalabalık bizi asla şımartmayacak. Aksine hizmet noktasında bizi daha çok motive edecek. Bu hizmetlerimizin devamının sözü için hemen bir tweet attım. Bu memleketin inşası, ihyası ve hizmetinde bir bütün olarak hizmetkâr olma noktasında yüzde 51'lik oy bizi motive etmiş ve daha güçlü kılmıştır." dedi.

"Alt yapısı bitmiş bir şehirde üst yapı yapmak çok kolaydır"

Şehrin bütün mahallelerinde geciken hizmetlerin bir an önce yapılacağını ifade eden Asya, şunları söyledi: "Karşıyaka Mahallesi'nin alt yapısı bittiğinde üst yapısını da bitirmiş olduk. Şu anda alt yapı çalışmalarımıza tekrar başladık. Şehrin içinde yaklaşık 200 küsur kilometre yeniden kazı yapacağız. Kanalizasyon, içme suyu, yağmur suyu şebekelerini yeniden değiştiriyoruz. Alt yapısı bitmiş bir şehirde üst yapı yapmak çok kolaydır."

Bazı yollarda çalışma başlattıklarını sözlerine ekleyen Asya, "Ben sizin vasıtanızla vaat ediyorum. Bir bütün olarak bu şehrin hak ettiği ama gecikmiş olan hizmetlerini kısa bir sürede yapacağımızın taahhüdünde bulunuyorum. Çünkü bu halk hizmetin en iyisine layıktır. Bazı yollarda çalışma başlattık. Alt yapı işlerine başladık, devam ediyor. Üst yapı faaliyetlerini yapıyoruz. Vatandaşı fazla rahatsız etmeden alt yapıyla birlikte hızlı bir şekilde üst yapıyı da yapma noktasında bir başlangıç yaptık. Garni Deresi ve Çar Çayı'nın hem ıslah hem de reklerasyon çalışmalarına 'Bismillah.' dedik. Bilgi evleri başlayacak ve hızlı bir şekilde hizmete koyacağız. Şehirlerarası terminal başladı. Bu sene inşallah bitireceğiz. Çünkü bu halka ne yapsak azdır." şeklinde konuştu.

İLKHA



Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.