Rektör Demir’den ÖSYM Başkanına ziyaret

Rektör Demir’den ÖSYM Başkanına ziyaret

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Ölçme, Seçme Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün’ü makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün’e Batman Üniversitesinin akademik ve fiziki durumu hakkında bilgiler veren Rektör Demir, üniversitede yürütülen araştırma ve projeler ile ilgili yapılabilecek çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Ülkenin hedefleri doğrultusunda gelişime yönelik çalışmalar yapıldığını anlatan Prof. Dr. İdris Demir, nitelikli ve kaliteli bir eğitim için yeniliklerin takipçisi olduklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, Rektör Demir’e teşekkür etti.

Ardından Rektör İdris Demir, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar’ı ziyaret etti. Karşılıklı fikir alışverişlerinin yapıldığı ziyarette, üniversiteler arasında yapılabilecek iş birliklerine yönelik istişarelerde bulunuldu.

Ankara Üniversitesinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Rektör Demir, Batman Üniversitesinin ihtisaslaşma çalışmaları kapsamında ülkenin gelişimine katkı sunma hedeflerinden, üniversitede yapılan akademik, sportif, sosyal ve kültürel çalışmalardan söz etti.

Demir, üniversitelerin yaptıkları çalışmalarla bulundukları bölgenin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkı sağladıklarını ve üniversitenin de bulunduğu bölgeyi her alanda geliştirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar, ziyaretlerinden ötürü Rektör Demir’e teşekkür etti.


Rektör Demir’den ÖSYM Başkanına ziyaret

Rektör Demir’den ÖSYM Başkanına ziyaret

Rektör Demir’den ÖSYM Başkanına ziyaret

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler