Saadet Partisi, Diyarbakır'da belediye başkan adaylarını tanıttı

Saadet Partisi, Diyarbakır'da belediye başkan adaylarını tanıttı

​Saadet Partisi, Diyarbakır belediye başkan adaylarına yönelik tanıtım programı düzenledi.

Saadet Partisi 31 Mart yerel seçimlerde göstereceği belediye başkan adaylarının tanıtımı için bir düğün salonunda program düzenledi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkan adayları, projelerinden bahsederek yapacakları çalışmaları paylaştılar.

Programda Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, katılımcılara yönelik konuşma yaptı. Tongüç,  "Bin yıldır bu topraklarda Allah'ın tayin ettiği bir şekilde müminler olarak bir arada yaşıyoruz. Bu tercihi biz yapmadık. Allah bize Müminler kardeştir diyor. Bu iman sahibi herkesin uymak zorunda olduğu bir hükümdür. Hüküm Allah'a aittir. Öyleyse biz bu kardeşliğimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Aramızdaki şeyleri Hakk belirleyecek ve bizler de Hakk'ın hükmüne razı olarak hayatımızı kardeşlik hukuku içerisinde devam edeceğiz." dedi.

İman kardeşliğinin siyonizmi bitireceğine dikkat çeken Tongüç, "Siyonizm planlarını adım adım yürütüyor. Ortadoğu'da her petrol kuyusu başına devletçi kurmay tepelerinde param parça edilmiş topluluklar ve neticesinde İslam dünyasını parçalanması siyonizme israil vilayet edilmesinde büyük hadiseler cereyan ediyor. Allah'ın izniyle iman kalesi Diyarbakır'dan adaylarımızla, milletimizle birlikte haykırıyor ve söylüyoruz, Allah'ın izniyle bu millet iman kardeşliğini devam ettirdiği sürece israilin Filistinli Müslümanlara yaptığı bu zulüm devam etmeyecek, israil o bölgeyi terk etmek mecburiyetinde kalacak." ifadelerini kullandı.

Tongüç, "50 yıldır sizin önünüzdeyiz. Milli Görüş Hareketi bu topraklarda yeşermiştir. Milli Görüş Hareketi ilk çıktığında doğu ve güneydoğu bağrına basmıştır. Biz inanıyoruz ki Milli Görüş Harekâtı bütün sorun, iniş-çıkışlara rağmen yeniden doğuda ayağa kalkacaktır." şeklinde konuştu.

Programa Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç'ün yanı sıra Saadet Partisi 27. Dönem İstanbul Milletvekili Adayı ve eski HDP Milletvekili Altan Tan, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkan adayları ile partililer katıldı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.