Saadet Partisi’nden bir heyet İLKHA’yı ziyaret etti

Saadet Partisi’nden bir heyet İLKHA’yı ziyaret etti

Saadet Partisi Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Seyfullah Arvas, beraberindeki heyetle birlikte İLKHA Bitlis İrtibat Bürosunu ziyaret etti.

Saadet Partisi Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Seyfullah Arvas, Bitlis İl Başkanı Abdülsamet Dalğa ve beraberlerindeki heyetle birlikte İLKHA Bitlis İrtibat Bürosunu ziyaret ettiler.

Heyeti, İLKHA Bitlis Temsilcisi Şükrü Tontaş karşıladı. Bölgede gazetecilik yapmanın zorluğuna dikkat çeken Arvas, hak yolda gazetecilik yapmanın daha da zor olduğunu söyledi.

Arvas, “Gerçekten bölge şartlarında gazetecilik yapmak zordur. Fakat hakkı, hakikati dile getirerek yapmak daha da zordur. Bölgede yaşananları İLKHA’dan takip ediyorum. Özellikle Güroymak ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu şehid düşen Şeyh Abdülkerim Çevik’in haberlerini İLKHA’dan takip ettim. Yaptığı çalışmalar değerliydi. Bu konuda gerçekten de İLKHA’ya teşekkür ediyorum.” dedi.

İLKHA Bitlis Temsilcisi Tontaş, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bugüne kadar Müslümanların ve mazlumların sesi olduklarını, bundan sonra da aynı hassasiyet ile Müslümanların sesi olmaya devam edeceklerini belirtti.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.