Sağlam’dan dava adamı Çelik’in ailesine taziye ziyareti

Sağlam’dan dava adamı Çelik’in ailesine taziye ziyareti

HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam, önceki gün tedavi gördüğü özel bir hastanede Hakk'ın rahmetine kavuşan dava adamı Salih Çelik’in taziyesine katıldı.

Önceki gün böbrek ve karaciğer kanseri dolayısıyla tedavi gördüğü özel bir hastanede Hakk'ın rahmetine kavuşan dava adamı Salih Çelik’in taziyesine katılan HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam, merhuma Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar diledi.

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi'nde bulunan Temiran Yasevi’nde kabul edilen taziyeye katılan Sağlam ve beraberindeki heyeti, Çelik ailesi ve dava arkadaşları karşıladı.

Burada merhumun ruhuna Fatiha okuyan Sağlam, Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve dava arkadaşlarına sabrı cemil temennisinde bulundu. Çelik ailesi de taziye ziyaretinden ötürü Sağlam ve beraberindeki heyete teşekkürlerini iletti.

Taziye ziyaretine ayrıca İTTİHADUL ULEMA Genel Başkanı Molla Enver Kılıçarslan da katıldı. Kılıçarslan, burada yaptığı kısa sohbetinde ölüm hakikatine ve ölümden sonraki ahiret hayatına değindi.

Hayatını İslami çalışmalara adayan dava adamı Çelik, İslami hizmetlerinden dolayı 90’lı yılların karanlık döneminde gözaltına alınmış, türlü işkencelere maruz kalarak böbrek ve karaciğer kanserine yakalanmıştı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.