Sağlık çalışanları unutulmadı

Sağlık çalışanları unutulmadı

Van İpekyolu Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, tüm dünyayı etkisi altına alan Coronavirus (Covid-19) salgını ile mücadelede en ön saflarda mücadele eden sağlık çalışanlarını unutmadı.

Daha önce sağlık çalışanlarıyla ilgi farklı etkinlikler düzenleyen Kadın ve Aile Müdürlüğü, bu kez de "İyi ki varsınız" projesi kapsamında sağlık çalışanlarına kupa bardak hediye ederek, moral desteğinde bulundu.

İpekyolu Belediyesi bünyesindeki Seramik Atölyesi'nde fırınlanan ve ambalajlanan kupalar, ilk olarak İlgili Birim Müdürü Ebru Akyol Turan ile personeller tarafından Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Van YYÜ) Dursun Odabaşı Tıp Merkezi'nde aralarında doktorların, hemşirelerin, hasta kabul sekreterlerinin olduğu sağlık çalışanlarına tek tek dağıtıldı.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Van YYÜ) Dursun Odabaşı Tıp Merkezi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Ümit Haluk, Coronavirus salgınıyla moral içinde, kararlı bir şekilde mücadele ettiklerini belirterek, "Yaşanan salgın nedeniyle hem biz sağlık çalışanları hem de vatandaşlar çok zor günler geçirdi. Bu süreçte en çok morale ihtiyacımız oldu. İpekyolu Belediyemize, Belediye Başkan Sinan Bey'e çok teşekkür ediyorum." dedi.

Ekiplerin bir sonraki durağı da İpekyolu İlçe Sağlık Müdürlüğü oldu. Burada Sağlık Müdürü Semra Gümüş tarafından karşılanan ekipler, kupa bardakları müdürlük bünyesinde çalışan sağlık çalışanlarına dağıttılar. Dr. Semra Gümüş, hep beraber dayanışma ile Coronavirus yeneceklerini ifade ederek, “Hep birlikte Van için, Van’ın bu virüsten kurtulması için varız. Bu pandemi (salgın) sürecinde virüsü yeneceğimize inanıyorum. Bu ince davranıştan dolayı İpekyolu Belediyesi’ne, Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan’a ve bütün Kadın ve Aile Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Ebru Akyol Turan ise sağlık çalışanlarının bu zorlu süreçte ön saflarda yer alarak çok önemli bir görev yürüttüklerini belirterek, doktorlar özelinde tüm çalışanlara teşekkür etti.


Sağlık çalışanları unutulmadı

Sağlık çalışanları unutulmadı

Sağlık çalışanları unutulmadı

Sağlık çalışanları unutulmadı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler