Sağlık çalışanlarından "Covid-19 Farkındalık Sergisi"

Sağlık çalışanlarından "Covid-19 Farkındalık Sergisi"

​Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezi sağlık çalışanları, Covid-19’a karşı tedbirlere uymada farkındalık oluşturmak amacıyla fotoğraf sergisi düzenledi.

Nisan 2020’den bu yana pandemi hastanesi ilan edilen ve yatan hasta kliniği, yoğun bakım hizmetleri, Covid acil ve Covid numune kabul birimleri ile hizmet veren YYÜ Dursun Odabaşı Tıp Merkezinde görev alan sağlık çalışanları, virüse yakalanan hastaların ve onları tedavi eden mesai arkadaşlarının tedavi sürecindeki mücadele anlarını fotoğrafladı.

Üniversite Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli sergiyi ziyaretinde, “Sağlık çalışanlarımızın omuzladığı bu onurlu görevden yansıyan kareleri çok anlamlı buldum. Sergideki fotoğraflar, duygu dolu olmalarının yanında büyük bir mücadele örneğinin de göstergesidir. Hastanemizi ziyaret eden tüm ziyaretçilerin bu sergiyi gezdikten sonra Coronavirus tedbirlerine daha çok uymalarını diliyorum” ifadelerinde kullandı.

Sergiyi düzenleyen Hastane Başhekimliği, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü ve Kalite Yönetim Direktörlüğü; sergiyi, Covid-19 nedeniyle hayatlarını kaybeden mesai arkadaşları Veysi Göz, Özlem Şahin ve tüm sağlık çalışanlarına adadıklarını belirtti. 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler