Sakarya Caddesi kentin modern yüzü haline gelecek

Sakarya Caddesi kentin modern yüzü haline gelecek

Diyarbakır Bağlar Belediyesi tarafından, ilçenin alışveriş alanında en işlek caddeleri arasında bulunan Sakarya Caddesi'ndeki esnafın talebi üzerine alt yapı sorunun giderilmesi için çalışma başlatıldı.

Diyarbakır'ın alışveriş alanındaki en işlek caddelerinden olan Bağlar ilçesindeki Sakarya Caddesi'nde çevre düzenleme çalışmalarına başlandı. Sakarya Caddesi'ndeki esnafın talebi üzerine Bağlar Belediyesi, alt yapı sorununu çözmek için harekete geçti.

Bağlar Kaymakamı Nihat Karabiber ile birlikte Sakarya Caddesi'ndeki esnafı ziyaret eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, çalışma yapılan alanlarda incelemelerde bulundu. 

Ziyarette konuşan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Sakarya Caddesi'nin durumuyla yakından ilgilendiklerini ve bu konuda önemli çalışmaları hayata geçireceklerini söyledi.

Beyoğlu, "Oluşan çukurları önce temizleyeceğiz, daha sonra modifiyeli asfalt döşeyerek burada iş yapan esnafımızı ve alışverişe gelecek olan vatandaşımızı rahatlatacağız. Böylece esnafımız ve vatandaşımız kışı rahat bir şekilde geçirmiş olacak. İlkbaharla birlikte ise Büyükşehir Belediyemiz yenileme çalışmalarına başlayacak. Bu caddemiz alışverişte kentin modern yüzü haline gelecek. Tüm gayretimiz bunun içindir." dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.