Sakarya Kent Meydanı'nda "Seninleyiz Kudüs" mitingi başladı

Sakarya Kent Meydanı'nda "Seninleyiz Kudüs" mitingi başladı

Yeniden Refah Partisi tarafından düzenlenen ve on binlerin katılım gösterdiği, "Seninleyiz Kudüs" mitingi Sakarya Kent Meydanı'nda başladı.

Emperyalist ve işgalci ABD'nin "Yüzyılın Anlaşması" adıyla açıkladığı ihanet ve şer planını tel'in etmek amacıyla, Yeniden Refah Partisi tarafından "Seninleyiz Kudüs" adıyla düzenlenen miting on binlerin katılımıyla başladı.

Mitingin başlamasına saatler kala Filistin'in başkenti Kudüs sevdalıları tekbirler ve "Kahrolsun Amerika, kahrolsun israil" sloganlarıyla gruplar halinde Sakarya Kent Meydanı'na akın ederek mitingdeki yerlerini aldı.

"Seninleyiz Kudüs" mitingi münasebetiyle şehrin ana caddeleri ve sokaklarında trafik adeta kilitlendi.

Miting alanında kadın ve erkeklere ayrılan bölümler için araya uzun şeritler çekilirken, Tertip Komitesi tarafından görevlendirilmiş erkek ve bayan görevliler de olası izdihamın önüne geçmek için güvenlik koridoru oluşturdu. Polis de erkeklere ayrı, bayanlara ayrı arama noktaları oluşturdu.

Mitingde, emperyalist ABD ve işgalci siyonistler lanetlendi. 7'den 70'e her yaştan Filistin'in başkenti Kudüs sevdalısı, miting alanına akın ederek küfre ve emperyalizme karşı birlik beraberlik manzaraları oluşturdu.

Kudüs ile ilgili marşlarla başlayan "Seninleyiz Kudüs" mitinginin açılış konuşmasını Yeniden Refah Partisi Sakarya İl Başkanı Hasan Çakır yaptı. Yapılan açılış konuşmasının ardından miting Umut Mürare marşlarıyla devam etti. Kudüs sevdalısı halk coşup arşa yükselen tekbirler ve atılan sloganlarla kenetlendiler.

Miting Abdulhamid Kayıhan Osmanoğlu, Hamas Türkiye Temsilcisi Sami Ebu Zuhri, Filistin Büyükelçisi Faed Mustafa ile Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın konuşmalarıyla devam etti.

Mitinge Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan ile Genel Başkan Yardımcıları, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Eşin, Hamas Türkiye Temsilcisi Sami Ebu Zuhri, Filistin Büyükelçisi Faed Mustafa ve STK temsilcileri katıldı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.