Samsat'ta aday öğretmenlere kurumlar tanıtıldı

Samsat'ta aday öğretmenlere kurumlar tanıtıldı

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde göreve başlayan aday öğretmenlere ilçedeki kamu kurum ve kuruluşları tanıtıldı.

Bu yıl öğretmenlik mesleğine adım atan 16 aday öğretmen, hazırlanan yetiştirme programı kapsamında, Samsat Kaymakamı Aziz Oğuz Alemdaroğlu'nu makamında ziyaret ettiler.

Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın ve şube müdürleri nezaretinde gerçekleştirilen ziyarette Kaymakam Alemdaroğlu, öğretmenlik mesleğinin önemine işaret ederek, geleceğin teminatı olan çocukların en iyi şekilde hayata hazırlanmasında aileler ile birlikte öğretmenlerin önemli role sahip olduklarını belirtti.

Alemdaroğlu "Kaymakam ilçede hükümeti ve devleti temsil eder. Kurumlar arası işbirliği, koordinasyon ve işleyişinin sağlanmasını sağlayan kaymakamın en önemli görevlerinden biri de emniyet ve asayişi sağlamaktır. Sağlık ve eğitim ile diğer bütün konularda kaymakam, koordinasyon görevini sağlar. Eğitimdeki seviyenin yükseltilmesi, kalitenin yükseltilmesi ve çocuklarımızın geleceğe hazırlanması için her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız. Öğretmenlerimiz canla başla bu uğurda çalışırken, bizler de onların daha iyi şartlarda çalışmalarını temin etmede yardımcı olacağız. Görevlerinizde başarılar diliyorum." dedi.

Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın ve beraberindekiler, ilçeye yeni gelen öğretmenlere kurumları tanıttı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.