Şanlıurfa Mewlid Etkinliğine gül ile davet

Şanlıurfa Mewlid Etkinliğine gül ile davet

​Peygamber Sevdalıları Platformu Şanlıurfa İl Koordinatörlüğü, düzenleyecekleri Mewlid Etkinliğine tüm halkı davet etti.

Peygamber Sevdalıları Platformu Şanlıurfa Koordinatörlüğü tarafından 15 Nisan Pazar günü  düzenlenecek olan "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliğinin hazırlıkları devam ediyor.

Peygamber Sevdalıları Platformu Şanlıurfa Koordinatörlüğü üye ve gönüllüleri, cuma namazını Mevlid-i Halil Camii’nde kılarak, Şanlıurfalılara gül, kitap ve davetiye dağıttı.

Ellerinde 63 Hadisten oluşan kitap, kırmızı gül ve davetiye broşürü bulunan üyeler, yoldan geçen halka ve iş yerlerindeki esnafa dağıtarak etkinliğe davet etti. Üyeler, Balıklıgöl Platosu, Akarbaşı, Haşimiye ve Yıldız Meydanı caddelerindeki vatandaşlara da gül dağıttı.

Küçük kız çocuklarının gül dağıtması ise halk tarafından yoğun beğeni topladı.

Gül dağıtımı sonrası, basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Peygamber Sevdalıları Platformu Şanlıurfa İl Koordinatörlüğü yetkililerinden İbrahim Halil Göven, Şanlıurfalıların Miraç Kandilini tebrik ederek, düzenleyecekleri Mewlid Etkinliği'ne davet etti.

“Güllerin Efendisi için gül dağıtıyoruz.”

Mewlid Etkinliği’nin 15 Nisan Pazar saat 13.30’da 11 Nisan Şehir Stadı’nda (GAP Arena) olacağını hatırlatan Göven, “Şu anda, Platforma üye ve gönüllü kardeşlerimiz ile birlikte, Güllerin Efendisi için gül dağıtacağız ve düzenleyeceğimiz Mewlid Etkinliğine herkesi davet edeceğiz, İnşallah. Buradan tekrar söylüyorum. Bu Pazar 11 Nisan Şehir Stadında düzenleyeceğimiz etkinliğe tüm Şanlıurfalı hemşerilerimizi davet ediyor ve bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

İLKHA























HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.