Şanlıurfa'da husumetli 2 aile barıştırıldı

Şanlıurfa'da husumetli 2 aile barıştırıldı

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, Kaymakam Ömer Dereci ve kanaat önderlerinin girişimleri sonucu husumetli 2 aile barıştırıldı.

Geçtiğimiz günlerde, Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinin eski Derik Caddesi'nde, Öztürk ve Sağ aileleri arasında çıkan kavgada 5 kişi yaralanmıştı.

2 aile arasında bulunan husumeti sonlandırmak için devreye giren Viranşehir Kaymakamı Ömer Dereci ve kanaat önderleri, aile büyükleriyle konuşarak aileleri bir araya getirmeyi başardı.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve Belediye Başkanı Salih Ekinci'nin de katkı sağladığı barış programında taraflar, ilçenin Yaban Kırsal Mahallesi Camii'nde bir araya gelerek barıştı.

Barış programına, Viranşehir Kaymakamı Ömer Dereci, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, kanaat önderleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda konuşan Viranşehir Kaymakamı Ömer Dereci, 2 aile arasındaki husumetin sona ermesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bir daha böyle olayların yaşanmamasını temenni etti.

Konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Kaymakam Ömer Dereci, barışta etkisi olan başta Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin olmak üzere, kanaat önderleri, Belediye Başkanı Salih Ekinci ve 2 aile büyüklerine teşekkür ederek, barışa el uzatan aile fertlerini tek tek tebrik etti.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.