Şanlıurfa’ya 30 yataklı AMATEM kuruluyor

Şanlıurfa’ya 30 yataklı AMATEM kuruluyor

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, Şanlıurfa’da erişkin ve çocuklara yönelik iki tedavi merkezinin yatırım programına alındığını söyledi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, madde bağımlılarının tedavi edilmesi için iki tedavi merkezinin kısa bir sürede hayata geçirileceğini söyledi.

Şanlıurfa Yeşilay Şubesinin her yıl düzenlediği Madde Bağımlılığı 5’inci İstişare Toplantısına katılan Kaçar, burada yaptığı konuşmada erişkin ve çocuklara yönelik iki tedavi merkezinin yatırım programına alındığını söyledi.

Hem erişkinler hem de çocuklara yönelik yapılması düşünülen tedavi merkezileri için yer temininin yapıldığını ifade eden Kaçar konuşmasına şöyle devam etti:

“Şanlıurfa’da erişkinlere yönelik 30 yataklı Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi (AMATEM), çocuklara yönelik ise 15 yataklı Çocuk Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi (ÇAMATEM) için yer temini yaptık ve bu yıl içerisinde ihalesi de yapılacaktır. Bu proje yatırım programına alınmıştır.”

İLKHA



Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.