Şarj ve sakız makinesi görünümlü kumar makineleri

Şarj ve sakız makinesi görünümlü kumar makineleri

Mardin’de kıraathanelerde yapılan denetimlerde telefon şarj etme ve sakız makinesi görünümü verilmiş kumar aletleri ele geçirildi.

Mardin merkez Artuklu ve Derik ilçelerinde bulunan kıraathanelerde polis denetimlerde bulundu. Yapılan denetimlerde ilginç kumar aletleri ele geçirildi. Kumar aletlerine, telefon şarj etme ve sakız makinesi görünümü verildiği görüldü.

Mardin Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Derik’te bir kıraathanede gerçekleştirilen denetimde, sigara makinesi ile 3 sakızmatik ve şarjmatik görünümlü olmak üzere toplam 4 kumar aleti ele geçirildi. İş yerinde bulunan 41 kişiye Kabahatler Kanununa göre işlem yapılmış ve iş yeri sahibi ise gözaltına alınarak hakkında gerekli yasal işlem başlatılmıştır.

Artuklu ilçesinde de kıraathanelere yönelik gerçekleştirilen denetimler sırasında, bir iş yerinde kumar oynatıldığı tespit edilmiş, yapılan aramalarda, zar ile oynanan oyun teknesi, zarları atmak için kullanılan küllük, 4 zar ve masa üzerinde 90 TL ile 50 dolar bulunarak el konulmuştur. İş yerinde bulunan ve kumar oynadığı tespit edilen 3 kişiye Kabahatler Kanununa göre işlem yapılmış, iş yeri sahibi olan bir kişi hakkında için gerekli yasal işlem başlatılmıştır. Ayrıca iş yerinde sigara içtiği tespit edilen iki kişiye de gerekli işlem yapılmıştır.” denildi.

İLKHA










 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.