Sason Balı Artık Market Raflarında Yerini Almalı

Sason Balı Artık Market Raflarında Yerini Almalı

İlçe ziyaretleri kapsamında ilk olarak Sason'u ziyaret eden Batman Valisi Yılmaz Arslan, Sason balının artık marketlerdeki raflarda yerini alması gerektiğini söyledi.

BATMAN - Batman Valisi Yılmaz Arslan, ilçe ziyaretleri kapsamında ilk olarak Sason'a ziyaret gerçekleştirdi. Vali Arslan Sason'da kamu kurumlarını gezerken hem temel attı hem de yapımı devam eden kamu inşaatlarını inceledi.

 

Vali Arslan'ı Sason Hükümet Konağı'nın girişinde Kaymakam Bahadır Yörük, Belediye Başkanı Muzaffer Arslan, kamu kurum müdürleri, STK temsilcileri ve kalabalık bir heyet karşıladı.

 

Vali Arslan'ın Sason ziyareti İlçe Kaymakamı Bahadır Yörük tarafından verilen brifingle başladı. Vali Arslan, ilçede yapılan yatırım ve hizmetler hakkında brifing aldıktan sonra Hükümet Konağı'ndan ayrılarak ilçe merkezini gezdi.

 

Vali Halk Eğitim Kursiyerlerine Sertifika Dağıttı
Vali Arslan, Sason'da Halk Eğitim Merkezi'ni de ziyaret ederek buradaki atölyeleri gezdi. Bir atölyede üretilen ayakkabıları yakından incelerken, kursiyer ve eğiticilerinden üretim ile ilgili bilgi aldı.

 

Vali Arslan Halk Eğitim Merkezi'nde öğrenim gören başarılı kursiyerlere de törenle sertifikalarını verdi. Sertifika Dağıtım Töreni'nde konuşan Vali Arslan, üretime yönelik çalışmaları içtenlikle desteklediğini ifade ederken, kursu başarıyla bitiren öğrencileri ve eğitimcilerini de tebrik etti.

 

Vali Arslan: "Sason Balı Artık Market Raflarında Yerini Almalı"
Sason Belediyesi'ni ziyaret eden Vali Arslan'ı Belediye Başkan Muzaffer Arslan karşıladı. Başkan Muzaffer Arslan'dan belediyenin çalışmaları hakkında bilgi alırken ilçenin sorunları hakkında da görüş alışverişinde bulundu. Vali Arslan, Sason'un ekonomik değeri olan ürünlerin markalaşması gerektiğini belirtirken Sason Çileğini çok beğendiğini, Sason balının ise artık marketlerdeki raflarda yerini alması gerektiğini kaydetti. Vali Arslan bu konularla ilgili her zaman için Sasonlu üreticilerin destekçisi olacağını da sözlerine ekledi.

 

Vali Arslan Sason'da Temel Attı, Kamu Yatırımlarının İnşaatlarını İnceledi
Vali Yılmaz Arslan, Sason ziyareti sırasında yeni yapılacak olan Halk Eğitim Merkezi'nin temelini atarken, yapımı devam eden 200 kişilik erkek öğrenci yurdunun ise inşaatını inceledi. İnşaat alanını gezerken kamu kurum yöneticileri ve yüklenici firma temsilcilerinden çalışmalarla ilgili bilgi alan Vali Arslan, inşaatın zamanında bitirilmesini isterken, gördüğü eksiklikler hususunda da uyarılarda bulundu. (Mehmet Sait Çelik - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.