Sason Devlet Hastanesi’ne yeni üniteler yapılacak

Sason Devlet Hastanesi’ne yeni üniteler yapılacak

Sason Devlet Hastanesi’ne ameliyathane ve dört yataklı yoğun bakım ünitesi yapılacak.

Batman’ın Sason ilçesindeki Devlet Hastanesinin eksiklerini gidermek amacıyla ameliyathane ve dört yataklı yoğun bakım ünitesi yapılacağı bildirildi.

Konuyla ilgili kendisiyle görüştüğümüz Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hakan Pamukçu, hastanenin hizmet kalitesini artırmak için büyük gayret içerinde olduklarını belirterek konuya ilişkin şöyle dedi: “Birliğimize bağlı sağlık tesislerince sunulan hizmetlerin Sağlıkta Hizmet Kalite Standartları’na uygun şekilde yürütülebilmesi noktasında azami özen göstermekteyiz. Bu meyanda sağlık tesislerimizde çalışmalarımız devam etmektedir. Sason Devlet Hastanesinde ihtiyaç duyulan ameliyathane ve yoğun bakım ünitemiz ile ilgili çalışmalarımızı başlatmış bulunmaktayız.”

Yakın bir zamanda 4 yataklı yoğun bakım ünitesi ve ameliyathanenin hizmete sunulacağını belirten Pamukçu, “Bununla birlikte bir de sterilizasyon ünitesi yapacağız. Ayrıca Sason Devlet Hastanemizde mevcut doğumhaneyi de komple elden geçirerek ihtiyacı karşılayacak seviyeye getireceğiz.” dedi.

Pamukçu, Genel Sekreterlik bünyesinde faaliyet gösteren tüm sağlık tesislerinde; kaliteli hizmet anlayışını hâkim kılma, hasta ve çalışanların memnuniyetini en üst düzeyde sağlama kararlılığında olduklarını sözlerine ekledi.İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.