Sason Köylerine Hizmet Bütçesi Kabul Edildi

Sason Köylerine Hizmet Bütçesi Kabul Edildi

Sason Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Toplantında birliğin 2013 yılı bütçesi kabul edildi.

BATMAN-Sason'da Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Sason Kaymakamı ve Birlik Başkanı Bahadır Yörük başkanlığında, Yunus Emre Ortaokulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya birlik müdürü, il genel meclis üyeleri ve köy muhtarları katıldı.

 

Yörük, burada yaptığı konuşmada, köylerde ihtiyaçlara göre bütçeleme, sıralama ve planlamanın ardından gerekenlerin yapıldığını belirterek, "Talepler ve ihtiyaçlar fazla, kaynaklar sınırlı. Bu sınırlı kaynakları verimli şekilde kullanarak tüm ihtiyaçların giderilmesi noktasında gayret sarf ediyoruz. İlçemizin hemen hemen bütün köylerinde bir kısım taleplerini karşıladık." diye konuştu.

 

Yapılan konuşmalardan sonra, birliğin 2012 yılı bütçe çalışma raporu okunarak karara bağlandı. Birlik bünyesinde oluşan plan bütçe komisyonunun belirlenmesinin ardından, 4 milyon 580 bin liralık 2013 yılı bütçesi görüşülerek kabul edildi.

 

İlçe Kaymakamı ve Birlik Başkanı Bahadır Yörük, köy muhtarlarının sorunlarını dinleyerek yapılacaklar ve yapılması gerekenler hakkında bilgi verdi.

 

Yörük, birlik seçimine katılan Köy muhtarı ve İl Genel Meclis üyelerine ve gözlemci olarak katılan daire amirlerine teşekkür ederek, Köylere Hizmet Götürme Birliği'nde görev yapmak için seçilen yeni üyeleri tebrik etti. (Mehmet Sait Çelik-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.