Semt pazar yeri sular altında kaldı

Semt pazar yeri sular altında kaldı

Diyarbakır’da semt pazarının sular altında kalmasından dolayı halk alışveriş yapmakta zorlandı.

Diyarbakır’da aralıklarla etkisini gösteren sağanak yağış, altyapısı yetersiz olan şehirde mağduriyetlere neden oluyor.

Merkez Yenişehir İlçesinde bulunan Yolaltı Mahallesinde Çarşamba günleri kurulan semt pazarı, sular altında kaldı. Pazar alışverişine gelen halk ise biriken suların içinde pazar alışverişini yapmak zorunda kaldı.

Her yağışın ardından pazar yerinin sular altında kaldığını dile getiren halk, artık bu türden sorunlarla karşılaşmaktan bıktıklarını söyledi.

Normal günlerde pazarda tezgâh sayısının çok olduğunu ifade eden vatandaşlar, su birikintileri nedeniyle tezgâh sayısının çok az olduğunu ifade ettiler. (M.Hüseyin Temel / Mustafa Kaynak – İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.