Serinlemek için girdiği Dicle Nehrinde boğuldu

Serinlemek için girdiği Dicle Nehrinde boğuldu

Diyarbakır'da Dicle Nehri üzerinde bulunan On Gözlü Köprü civarına yüzmeye giden 16 yaşlarındaki genç boğuldu.

DİYARBAKIR - Sur ilçesi Mardin Kapısının 3 kilometre batısında yer alan Dicle Nehri üzerindeki On Gözlü Köprü’ye yüzmek için giden İbrahim Çiftçi, boğularak can verdi.

 

Edinilen bilgilere göre, olay saat 12.00 sıralarında gerçekleşti. İbrahim Çiftçi, arkadaşlarıyla birlikte yüzmek için gittiği On Gözlü Köprü civarında boğuldu. Olayı fark eden arkadaşları, durumu polise bildirdi.

 

Olay yerine gelen dalgıçlar, yapılan aramalar sonucu Çiftçi’nin cesedine ulaştı.

 

Devlet Hastanesi morguna götürülen Çiftçi’nin cesedi, otopsiden sonra akrabalarına teslim edildi. Çiftçi'nin naşı Daha sonra, defnedilmek üzere Yeni Köy Mezarlığı’na götürüldü. (Hamza Adiyaman - İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.