26 yıl hapis cezası bulunan cezaevi firarisi yakalandı

Gaziantep'te “kasten öldürme ve yaralama” suçundan aranan ve hakkında 26 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisi düzenlenen operasyonla yakalandı.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, göre, cezaevi firarisi olan, “kasten öldürme, basit yaralama, hükümlü ve tutuklunun kaçması” gibi suçlardan aranan ve hakkında 26 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişinin yerinin tespit edildiği belirtildi.

Düzenlenen operasyonla yakalanan cezaevi firarisi şahısın, İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildiği bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Hafızlık yarışmasında Gaziantep'e Türkiye ikinciliği
Gaziantep'te bozuk ürün satan döner işletmesi 15 gün kapatıldı
Gaziantep'te kontrolden çıkan SUV araç kaza yaptı
Gaziantep'te uyuşturucu suçundan aranan 2 hükümlü yakalandı
Gaziantep'te plakasında değişiklik yapan sürücüye 140 bin TL ceza