3 bin hâkim ve savcının mal varlıklarına tedbir konuldu

15 Temmuz darbe girişiminin ardından hakkında soruşturma yürütülen yaklaşık 3 bin hâkim ve savcının mal varlıklarına tedbir konulduğu bildirildi.

15 Temmuz ABD destekli darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında yaklaşık 3 bin hâkim ve savcının mal varlıklarına tedbir konuldu.

Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulunca (HSYK) açığa alınan ve haklarında adli soruşturma başlatılan yaklaşık 3 bin hâkim ve savcının mal varlıklarına Ceza Muhakemesi Kanunu'nun (CMK) 128. maddesi kapsamında tedbir konulmasına ilişkin, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığın talebi, sulh ceza hâkimliği tarafından kabul edildi.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı
Eski Tunceli Valisi Sonel, Gülistan Doku soruşturmasında gözaltına
Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Yalçın’dan okulların tatil edilmesi çağrısı