50 Güvenlik Personeli Alınacak

Batman merkezli Sarp Özel Güvenlik Şirketi, 20 kişiyi Irak'ta ve 30 kişiyi İstanbul'daki özel bir şirkette istihdam etmek için kolları sıvadı

BATMAN-Batman'da yaptığı hizmetlerle adından söz ettiren Özel Sarp Güvenlik, 20 kişiyi Irak'ta ve 30 kişiyi İstanbul'daki özel bir şirkette istihdam etmek için kolları sıvadı.

 

Hiçbir siyasiyi ve bürokratı araya koymadan isteyen herkesin kendilerine başvuru yapabileceğini belirten Özel Sarp Güvenlik Koordinatörü Bünyamin Nayman, kapılarının herkese açık olduğunu söyledi. Nayman yaptığı konuşmada, "Bize acilen 50 işsiz ve sertifikalı gençlere ihtiyacımız var. Bunların 20 tanesini ayda bin 200 Dolar maaş ve masrafları şirketten olmak üzere Irak'ta, 30 kişiyi de en az bin 200 TL maaş ile İstanbul'da istihdam edeceğiz. Öncelikli olarak bünyemizde kurs görüp sertifika gören arkadaşlarımıza haklı olarak öncelik vereceğiz. Başvurular şahsen Yaşam Hastanesi yakınında bulunan büromuza yapılacaktır. Başvuru sırası ve ihtiyaç sahibi kişilere öncelik verilmek suretiyle 50 kişiyi istihdam edeceğiz" diye konuştu.(Veysi Rüzgar-İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

31 Aralık Çarşamba okulların tatil olduğu iller
Asgari ücret 28 bin 75 lira olarak belirlendi
Sanal kumar gençliği tehdit ediyor!
Lastik ustaları: Kış lastiği 7 derecenin altında zorunluluktur
"Yüzyılın Konut Projesi" başvuruları yarın başlıyor