70 asker hakkında yakalama kararı verildi

Konya merkezli 7 ilde FETÖ'ye yönelik operasyonda, 70 muvazzaf asker hakkında yakalama kararı verildi.

Konya merkezli 7 ilde FETÖ'ye yönelik operasyonda, TSK'da görev yapan 70 muvazzaf asker hakkında yakalama kararı verildi.

Edinilen bilgilere göre, Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında, daha önceden gözaltına alınan şüphelilerin ifadelerine başvurularak, bazı çalışmalar gerçekleştirildi.

Bu doğrultuda; Hava Kuvvetlerinde 62, Deniz Kuvvetlerinde 4, Kara Kuvvetlerinde 2 ve Jandarma Genel Komutanlığında görevli 2 olmak üzere 2 albay, 7 yüzbaşı, 36 üsteğmen, 3 teğmen ve 22'si astsubay toplam 70 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Konya merkezli aralarında Ankara, İstanbul, İzmir, Kayseri, Eskişehir ve Yalova'nın da bulunduğu 7 ilde eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde aramalar yapılırken, operasyonların devam ettiği öğrenildi. (İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Hedefte milletin inancı vardı
Kar yağışı nedeniyle çok sayıda ilde eğitime ara verildi
Meteoroloji'den kuvvetli yağış, kar ve fırtına uyarısı
7 ilde eğitime kar engeli
Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı