Alacak-verecek meselesi kanlı bitti: 4 yaralı

Gaziantep'te iki grup arasında alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada, 3 kişi yaralandı.

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde iki grup arasında alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralanırken, olaya karışan ve kaçmaya çalışan bir kişi ise polis tarafından ayağından vurularak yakalandı.

Olay, ilçenin Savcılı Mahallesi'ndeki bir oto galeride meydana geldi. İddiaya göre, alacak-verecek meselesini konuşmak için buluşan 2 grup arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kısa sürede büyümesi sonucu taraflar birbirlerine silahlarla ateş açtı. Yaşanan çatışmada kimin silahından ateşlendiği bilinmeyen mermiler 3 kişiye isabet etti.

Haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay sonrası elindeki tabancayla kaçmaya çalışan M. R. Y. polis tarafından ayağından vurularak yakalandı.

M. R. Y. ve kavgada yaralanan 3 kişi, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

M. R. Y'nin tedavi sonrası emniyete götürüleceği belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlattı.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep’te maddi hasarlı kaza
Gaziantep'te araması bulunan FETÖ üyesi yakalandı
Gaziantep'e iniş yapan yolcu uçağının lastiği patladı
YKS için yola çıkan otomobil tırla çarpıştı: Bir ölü, bir yaralı
Boğazına şeker kaçan öğrenci, öğretmenin Heimlich manevrasıyla kurtarıldı