Alevi Akkiraz'dan Sabiha Gökçen'e saygı tweet'i!

Alevi kökenli CHP Milletvekili Sabahat Akkiraz, Dersim bombacısı ile ilgili attığı tweet'le aslında şaşırtmadı!.

CHP İstanbul Milletvekili Sabahat Akkiraz'ın yazdıkları sosyolojiye Stockholm Sendromu'nundan sonra "Dersim Sendromu" diye yeni bir kavram kazandıracak gibi.

İŞKENCECİSİNE AŞIK OLMA HALİ

Atatürk'ün manevi kızına saygı duyulması gerektiğini çünkü bu saygının Atatürk'e duyulan saygı olduğunu ifade eden Akkiraz, garip bir şekilde "Dersim'deki katliam emrini Atatürk mü verdi" tartışmalarına da gönderme yaptı.

Ayrıca Akkiraz, "Ama Dersim'de insanların üzerine bomba atmak ayrıdır" dedi.

ATATÜRK İÇİN BİR BOMBACIYI SEVMEK

Bilindiği gibi ilk Türk kadın pilot olan Sabiha Gökçen'e Dersim'deki bombalama emrini Atatürk'ün verdiği tartışmaları Türkiye'nin son dönemdeki gündemini işgal ediyor. CHP'li vekilin attığı bu tweet'de Atatürk'ü önce övüp sonra ise Dersim göndermesi yapması da bu açıdan dikkat çekti. Twitter kullanıcılarının bir bölümü Akkiraz'a destek olurken, başka bir bölümü ise tepki verdi.

İşte Sabahat Akkiraz'ın o tweet'i;

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Asgari ücret 28 bin 75 lira olarak belirlendi
Sanal kumar gençliği tehdit ediyor!
Lastik ustaları: Kış lastiği 7 derecenin altında zorunluluktur
"Yüzyılın Konut Projesi" başvuruları yarın başlıyor
1,8 milyon kişinin ehliyeti artık geçersiz!