Ankara’daki patlama ile ilgili yayın yasağı

RTÜK, Başbakanlık tarafından Ankara'da meydana gelen patlama hakkında geçici olarak yayın yasağı getirildiğini belirtti.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Ankara'da bugün sabah saatlerinde meydana gelen patlama nedeniyle Başbakanlık tarafından konuya ilişkin geçici olarak yayın yasağı getirildiğini belirtti.

Başbakanlık tarafından RTÜK"e gönderilen yayın yasağına ilişkin kararda, "15 Şubat 2011 tarihli ve 6112 sayılı Radyo ve Televizyonların Kuruluş ve Yayın Hizmetleri Hakkında Kanunu'nun 7. maddesinde 'milli güvenliğin açıkça gerekli kıldığı hallerde veya kamu düzeninin ciddi şekilde bozulmasının muhtemel olduğu durumlarda' geçici yayın yasağı getirilebileceği öngörülmektedir. 10 Ekim 2015 tarihinde Ankara'da vatandaşlarımıza yönelik gerçekleştirilen terörist saldırı da anılan hüküm çerçevesinde olduğu değerlendirildiğinden, söz konusu olayla ilgili geçici yayın yasağı getirilmesi uygun görülmüştür."  ifadelerine yer verildi. (İLKHA)



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Asgari ücret 28 bin 75 lira olarak belirlendi
Sanal kumar gençliği tehdit ediyor!
Lastik ustaları: Kış lastiği 7 derecenin altında zorunluluktur
"Yüzyılın Konut Projesi" başvuruları yarın başlıyor
1,8 milyon kişinin ehliyeti artık geçersiz!