​Antalya'da 1 milyon 700 bin TL'lik kaçak parfüm ele geçirildi

​Antalya'da düzenlenen operasyonda, bir milyon 700 bin lira değerinde çeşitli markalarda 17 bin 320 gümrük kaçağı parfüm ele geçirildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Türkiye'ye kaçak yollarla sokulan parfümlerin kentte ve Türkiye genelinde satışını ve dağıtımı yapan onganizasyonlara yönelik çalışma yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, yapılan çalışmalarda; Muratpaşa ilçesinde bulunan bir binanın altında yurda kaçak yollarla sokulan parfümlerin depolandığı yönünde bilgi edinilmesi üzerine, Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele ekiplerince başlatılan inceleme ve araştırmanın ardından, belirtilen adreste bulunan ve dikkat çekmemesi için reklam atölyesi olarak kullanıldığı izlenimi oluşturulan deponun gözetim altına alındığı ifade edildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

Uzun süre devam eden çalışmaların ardından depoyu kiralayan ve kullanan şahsın başka bir depoyu daha kullandığı belirlenmiştir.

Yapılan çalışmaların ardından 28 Ekim günü Antalya Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimat doğrultusunda yapılan aramada; 

Piyasa değeri yaklaşık bir milyon 700 bin Türk Lirası olan değişik markalarda 17 bin 320 adet gümrük kaçağı parfüm ele geçirilerek, olayla ilgili Ş.B. isimli şahsa 5607 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan işlem yapılmıştır."

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Antalya Haberleri

DURMAZ'DAN REGAİB KANDİLİ VE ÜÇ AYLAR MESAJI
Meteorolojiden fırtına uyarısı
AFAD 1749 kişiyi istihdam edecek
Rus turistleri taşıyan tur midibüsü devrildi: 8 yaralı
Antalya'da 3 ayrı noktada orman yangını