DURMAZ'DAN REGAİB KANDİLİ VE ÜÇ AYLAR MESAJI

DURMAZ'DAN REGAİB KANDİLİ VE ÜÇ AYLAR MESAJI

HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz Regaib Kandili ve üç aylar vesilesiyle yayımladığı kutlama mesajında, Gazze’de yaşanan zulümlerin son bulması, mücahitlerin muzaffer olması ve Mescidi Aksa’nın hürriyetine kavuşması temennisinde bulundu.

HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, Regaib Kandili ve üç ayların başlaması vesilesiyle kutlama mesajı yayımladı.

Durmaz mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Mübarek bir zaman dilimi ve rahmet mevsimi olan üç aylara ve Regaib Kandili’ne bizleri kavuşturan Allah’a hamd olsun. Gönlümüz bu mübarek günlerde buruktur zira Filistin’de Müslüman kardeşlerimiz aylardır siyonist soykırıma tabi tutulmaktadır. Duaların kabul edildiği mübarek üç ayları ve kandili vesile kılarak ellerimizi Rabbimize açıyor; Gazze’de yaşanan zulümlerin son bulması, mücahitlerin muzaffer olması ve Mescidi Aksa’nın hürriyetine kavuşması için dua ediyoruz. Rabbimiz dualarımızı kabul eylesin. Bu münasebetle Antalya halkımız başta olmak üzere tüm İslam âleminin üç aylarını ve Regaib Kandili’ni tebrik eder, bu mübarek gün ve gecelerin Ümmeti Muhammed’e hayır ve bereket, sulh ve selamet getirmesini, İslami gençlik için yeni bir uyanışa, dirilişe ve kardeşliğe vesile olmasını dileriz."

il-baskani-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.