Aracıyla çarptığı yayanın ölümüne neden olan sürücü yakalandı

Gaziantep'te karşıya geçmeye çalışan yayaya aracıyla çarparak ölümüne neden olduktan sonra kaçan ve güvenlik kamerası kayıtlarından tespit edilerek yakalanan sürücü tutuklandı.

Kaza ile ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, 17 Aralık 2020 tarihinde akşam saatlerinde Şehitkamil ilçesi Mücahitler Mahallesi İpekyolu üzerindeki Adliye kavşağında kamyonetiyle karşıya geçmeye çalışan Halil İbrahim Yiğit'e çarptıktan sonra kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldığı belirtildi.

Çalışma kapsamında kazanın meydana geldiği bölgedeki tüm güvenlik kamerası görüntülerinin incelenmesi sonucu sürücünün kimliği ve aracının plakasının tespit edildiği bildirildi.

Düzenlenen operasyonla gözaltına alınan sürücünün İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirildiği, daha sonra sevk edildiği mahkemece tutuklandığı ifade edildi.  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü, 8 yaralı
Gaziantep’te hapis cezası bulunan 2 şüpheli yakalandı
Gaziantep'te siber dolandırıcılık operasyonu: 74 gözaltı
Çocuklarımıza baskı yapmak yerine destek olmalıyız
Gaziantep'te akıl almaz kasap hilesi