Bakan Albayrak: EYT ile ilgili bir çalışmamız yok

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, “EYT gündemimizde yok, böyle bir çalışma da yok.” açıklamasını yaptı.

Emeklilikte yaşa takılanlara Bakan Albayrak’tan uzun zamandır düzenleme bekleyen emeklilikte yaşa takılanları üzecek bir açıklama geldi. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, “EYT gündemimizde yok, böyle bir çalışma da yok.” ifadelerini kullandı.

Albayrak, emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili sorulara, “EYT gündemimizde yok, böyle bir çalışma da yok.” şeklinde yanıt verdi.

Daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu konuda talimat verdiği ve sorunun çözümü için bir çıkış yolu arandığı açıklanmıştı.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Hac kesin kayıtlarında bugün son gün
Tam Güneş Tutulması başlıyor
Güneydoğu'da toz taşınımı bekleniyor
Asgari ücrete ara zam yapılacak mı?
Sahte altın gerçeğinden nasıl ayırt edilir?