Bakan Elvan: Youtube kararının gereği yapılacak

Youtube ile ilgili AYM kararının henüz Telekomünikasyon İletişim Başkanlığına resmen ulaşmadığını belirten Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, "Ulaşınca her halde gereği yapılacaktır."dedi.

HABER MRK - Anayasa Mahkemesinin Youtube ile ilgili aldığı kararın henüz Telekomünikasyon İletişim Başkanlığına (TİB) resmen ulaşmadığını belirten Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, “Ulaşınca her halde gereği yapılacaktır.”şeklinde konuştu.

 

Bir dizi temasta bulunmak üzere Konya'da bulunan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, gazetecilerin AYM'nin Youtube ile ilgili aldığı kararı hatırlatması üzerine, "Şu an da Anayasa Mahkemesi'nin kararı Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'na resmen ulaşmadı. Ulaşınca her halde gereği yapılacaktır" ifadelerini kullandı.

 

Hatırlanacağı üzere; Anayasa Mahkemesi, 30 Mayıs günü Youtube'u kapatmanın insan hakları ihlali olduğu yönünde karar vermişti. (İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Asgari ücret 28 bin 75 lira olarak belirlendi
Sanal kumar gençliği tehdit ediyor!
Lastik ustaları: Kış lastiği 7 derecenin altında zorunluluktur
"Yüzyılın Konut Projesi" başvuruları yarın başlıyor
1,8 milyon kişinin ehliyeti artık geçersiz!