Bakan Eroğlu: 2071 yılına kadar su sıkıntısı yok

Bakan Eroğlu, Melen Barajı Projesi bittiğinde 2071 yılına kadar İstanbul’da su sıkıntısı yaşanmayacağını söyledi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Melen Barajı'nın devreye girmesiyle İstanbul'un su sorununun 2071'e dek çözülmüş olacağını belirtti.

Bakan Eroğlu, İstanbul’da 2018 yılında su sıkıntısı yaşanmayacağını dile getirerek “Melen Barajı Projesi’nin sonuna gelmek üzereyiz, bu proje bittiğinde 2071 yılına kadar su sıkıntısı yaşanmayacak.” dedi.

İstanbul, İzmir ve Ankara da dâhil olmak üzere Türkiye’nin hiçbir yerinde su sıkıntısı yaşanmayacağını ifade eden Eroğlu “Vatandaşlar israf etmeden rahat rahat su kullanabilirler.” şeklinde konuştu. (İLKHA) 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Hedefte milletin inancı vardı
Kar yağışı nedeniyle çok sayıda ilde eğitime ara verildi
Meteoroloji'den kuvvetli yağış, kar ve fırtına uyarısı
7 ilde eğitime kar engeli
Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı