Bakan Kılıç saldırgan İsrail'i kınadı

Gaziantep'te düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası etkinliklerine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, siyonist İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yönelik çirkin saldırılarını kınadı.

GAZİANTEP - Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası etkinlikleri ve bir dizi açılışlara katılmak üzere Gaziantep’e gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, siyonist İsrail’in Mescid-i Aksa’ya yönelik çirkin saldırılarına değinerek,“İnançları doğrultusunda hayatlarını yaşamaya çalışanlara yönelik zulümler yapılıyor. Biz bu zulmü kabul etmiyoruz.”dedi.

 

Bakan Kılıç, “Bir an önce bu zulmün durdurulması ve normal yaşam içerisinde herkesin normal yaşam koşullarına devam etmesi için çağrımızı yapıyoruz. Yapılanları da kınıyoruz. Bizim inancımız karşımızdakinin inancına saygı göstermeyi, o inanca hürmet etmeyi emreder. Aynısını bekliyoruz, aynısını talep ediyoruz.”ifadelerini kullandı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gaziantep Haberleri

Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü, 8 yaralı
Gaziantep’te hapis cezası bulunan 2 şüpheli yakalandı
Gaziantep'te siber dolandırıcılık operasyonu: 74 gözaltı
Çocuklarımıza baskı yapmak yerine destek olmalıyız
Gaziantep'te akıl almaz kasap hilesi