Bakan Mehmet Şimşek: Bingöl Çok Şanslı Bir İl

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Bingöl'e gelen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Bingöl'ün çok şanslı bir il olduğunu söyledi.

BİNGÖL - Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bingöl'e gelen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi Bingöl Belediye Başkanlığı'nı ziyaret ederek, Belediye Başkanı Serdar Atalay'dan çalışmalar hakkında brifing aldı.

Kalkınmanın yerelden başladığını dile getiren Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Bingöl ve Ramazan ayı boyunca diğer bakan arkadaşlarımızla birlikte bölgemizdeki birçok ili geziyoruz, sorunlarını yerinde tespit ediyoruz. Ramazan ayının manevi bir atmosferi var. O atmosferi de hemşerilerimizle yaşamak için yollardayız. Belediye Başkanımızdan çok etkilendim. Sağ olsun, çok önemli projeleri yürütüyorlar. Bingöl bundan önce 80-90 yıldır böylesine hizmet çabası görmemiştir. Burada bir seferberlik var. Belediyemizin mali durumu da iyiye gidiyor. Buda bizim için çok önemli. Biz, kalkınmanın yerelden başladığının farkındayız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Serdar Atalay, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi'ye plaket takdim etti. (Nihat Kanat-İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Olumsuz hava koşulları nedeniyle THY 50, AJet 64 seferini iptal etti
31 Aralık Çarşamba okulların tatil olduğu iller
Asgari ücret 28 bin 75 lira olarak belirlendi
Sanal kumar gençliği tehdit ediyor!
Lastik ustaları: Kış lastiği 7 derecenin altında zorunluluktur