Bakan Pakdemirli gösteri uçağıyla uçuş yaptı

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, 4'üncüsü düzenlenen "Sivrihisar Hava Gösteri 2019" etkinliğinde Türk havacılığına destek için gösteri uçağıyla uçuş yaptı.

Etkinliği yürüten Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi yetkililerinden bilgi alan Bakan Pakdemirli, 2 gün sürecek programda gösteri yapacak uçakları beraberindeki heyetle inceledi.

Pilot babası merhum Ekrem Pakdemirli gibi kendisinin de pilot lisansı olan Bakan Pakdemirli'ye, farkındalık oluşturmak ve havacılığı sevdirmek amacıyla katıldığı programda uçuş yapması teklif edildi.

Yapılan teklifi geri çevirmeyen Pakdemirli, pilotluğunu Lee Proudfoot'un yaptığı Ferocious Frankie isimli P-51D Mustang model özel gösteri uçağıyla Türk havacılığına destek vermek amacıyla uçuş yaptı ve 15 dakika boyunca gökyüzünde kaldı.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Hedefte milletin inancı vardı
Kar yağışı nedeniyle çok sayıda ilde eğitime ara verildi
Meteoroloji'den kuvvetli yağış, kar ve fırtına uyarısı
7 ilde eğitime kar engeli
Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı