Baransu gözaltına alındı

Taraf Gazetesi yazarı Mehmet Baransu Balyoz Davası'yla ilgili olarak yürütülen bir soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

Taraf Gazetesi yazarı Mehmet Baransu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından alınan kararla gözaltına alındı.

 

Sabah saatlerinde evinde yapılan aramanın ardından gözaltına alınan Baransu'nun Balyoz Davası kapsamında casusluk suçlamasıyla gözaltına alındığı belirtiliyor.

 

Baransu'nun avukatı Sıddık Filiz Twiter hesabından duyurduğu gözaltıyla ilgili olarak şu paylaşımda bulundu: "An itibariyle müvekkilim Mehmet Baransu'nun evinde arama yapılmaktadır. Arama nedeni Balyoz Davası."

 

20 Ocak 2010 tarihinde iddia edilen Balyoz Darbe planlarını Taraf'ta yayınlayan Baransu daha sonra söz konusu planlara ait olduğu iddia edilen CD'leri savcılığa teslim ederek Balyoz Davası'nın başlamasının yolunu açmıştı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Hac kesin kayıtlarında bugün son gün
Tam Güneş Tutulması başlıyor
Güneydoğu'da toz taşınımı bekleniyor
Asgari ücrete ara zam yapılacak mı?
Sahte altın gerçeğinden nasıl ayırt edilir?