Başbakan'a Çok Dilli Karşılama

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Diyarbakır'a yapacağı ziyaret nedeniyle AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten tarafından Zazaca ve Kürtçe hazırlanan "Hoş Geldiniz" yazılı pankartlar geçiş güzergâhına asıldı.

DİYARBAKIR - Partisinin il Kongresi ile 256 proje ve 39 tesisin açılışına katılmak üzere Diyarbakır'a gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için polis kentte yoğun güvenlik önlemleri aldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın geçiş güzergâhında keskin nişancılar çatılardan çevreyi gözetlerken, TOMA ve zırhlı araçlar hazır bekletiliyor.

Bu arada Erdoğan'ın ziyareti nedeniyle AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten tarafından Zazaca ve Kürtçe hazırlanan "Hoş geldiniz" yazılı pankartlar geçiş güzergâhına asıldı. (M. Salih Keskin - İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

AFAD'dan yoğun kar yağışına ilişkin açıklama
Olumsuz hava koşulları nedeniyle THY 50, AJet 64 seferini iptal etti
31 Aralık Çarşamba okulların tatil olduğu iller
Asgari ücret 28 bin 75 lira olarak belirlendi
Sanal kumar gençliği tehdit ediyor!