Başbakanlık ofisine saldırı: 7 polis yaralandı

Taksim'de başlayan olaylar Dolmabahçe'deki Başbakanlık çalışma ofisine kadar sıçradı. Maskeli bir grup 1'i ağır olmak üzere 7 polisi yaraladı

Taksim’de yaşanan olayların polisin geri çekilmesiyle son bulmasının ardından, bir grup Beşiktaş’taki Başbakanlık çalışma ofisine saldırdı.

Seyir halindeki bir kamyonu durdurduktan sonra şoförü darp eden ve ardından kamyonun lastiklerini sökerek yolu trafiğe kapatan yüzleri maskeli grup, daha sonra Başbakanlık çalışma ofisi önünde bekleyen polisleri taşlamaya başladı. Çıkan olaylarda 1'i ağır olmak üzere 7 polis memuru yaralandı.

Saldırılarda Başbakanlık binasının camları kırılırken, içeri girmek isteyen göstericilere gazla müdahale edildi. Sokak aralarına kaçan göstericilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi. Bölgede halen devam eden gerginlik nedeniyle, çevik kuvvet ekipleri Başbakanlık çalışma ofisi etrafında adeta etten duvar ördü.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Asgari ücret 28 bin 75 lira olarak belirlendi
Sanal kumar gençliği tehdit ediyor!
Lastik ustaları: Kış lastiği 7 derecenin altında zorunluluktur
"Yüzyılın Konut Projesi" başvuruları yarın başlıyor
1,8 milyon kişinin ehliyeti artık geçersiz!