Başörtülülere hakaretler eden zanlı tutuklandı

Atatürk Havalimanında başörtülülere hakaret eden Bülent Kökoğlu, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Atatürk Havalimanı İç Hatlar Terminali'nde cep telefonunu kamerasıyla çektiği ve başörtülülere hakaret içerikli sözler sarf eden Bülent Kökoğlu (42) çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Hakaret içerikli videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Kökoğlu, hakkında gözaltı kararı verilmiş ve dün yakalanarak emniyete götürülmüştü. Emniyetteki işlemlerinin ardından Bakırköy Adalet Sarayına getirilen Kökoğlu, Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" ve "Cumhurbaşkanına Hakaret" suçlarından Cumhuriyet savcısına ifade verdi.

Tutuklama talebiyle Bakırköy Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen Kökoğlu, "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" ve "Cumhurbaşkanına hakaret" suçlarından tutuklanmasına karar verdi.

Havalimanında çektiği video ile başörtülülere "ahlaksız ve terbiyesiz" diyen Kökoğlu isimli densiz, mütedeyyin insanlara nefret kusmuştu. 'Her yerde pis başörtülüler, kara böcekler, Ninjalar var' diyen kişinin sözleri sosyal medyada çok büyük tepki topladı.

İLKHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Sahte altın gerçeğinden nasıl ayırt edilir?
Hac ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri için başvuru süresi uzatıldı
Birçok bölgede gök gürültülü yağış bekleniyor
Çok sayıda ilde sağanak bekleniyor
Kurban Bayramı’nda trafik kazalarında 70 kişi hayatını kaybetti