Batman Baro Başkanı mazbatasını aldı

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 14. Olağan Genel Kongresinde 133 oyla başkanlığa seçilen Avukat Abdülhamit Çakan mazbatasını alarak göreve başladı.

Batman'da 16 Ekim'de gerçekleştirilen 14. Olağan Genel Kongresinde 133 oyla başkanlığa seçilen Avukat Abdülhamit Çakan yeni Batman Adalet Sarayı'nda saat 14.00'da mazbatasını alarak göreve başladı.

Alınan mazbatanın ardından basına açıklamada bulunan Batman Baro Başkanı Av. Abdülhamit Çakan, "Batman Baro'sunun 14. Olağan Genel Kurulu neticesinde yönetim kurulu, delegeler ve baro başkanı belirlenmiştir. Bu seçimin bir kaybedeni olmadığı gibi neticede bu seçim sonucunda Batman Baro'su kazanmıştır. Önümüzdeki dönemde tüm meslektaşlarımızı kucaklayıcı, mesleği önceleyen, siyasal meselelere insan hakları ve evrensel hukuk normları perspektifi ile yaklaşan, nesnel ve vicdanlı bir Baro amaçlamaktayız. Bir önceki baro başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine emekleri için teşekkür ediyor seçim sonuçları baromuz için hayırlı ve uğurlu olsun diyorum." ifadelerini kullandı.

İLKHA









İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Batman’ın Bahçelievler Mahallesi’nde silahlı çatışma: 2 ölü, 4 yaralı
Batman’da silahlı kavgada 4 kişi tutuklandı
Batman Beşeveler Mahallesi sakinleri 35 yıldır bekliyorlar: Ne tapu var, ne muhatap!
Batman'da kamuya yerleştirme vaadiyle dolandırıcılık suçundan 4 kişi tutuklandı
Batman'da yük treni araçla çarpıştı