Batman Beşevler Mahalle sakinleri, uyuşturucu ve hırsız nöbetinde video

Batman Beşevler Mahalle sakinleri, mahallelerini mesken tutan esrarcı ve hırsızlara karşı nöbet tutmaya başladı.

BATMAN - Daha önce esrarcı ve hırsızlar yüzünden mahallelerinde bulunan harabe evi yıktıran Batman Beşevler Mahalle sakinleri, şimdi de gece nöbet tutmaya başladı.


Uyuşturucu ve hırsızlık yapan kişilerden rahatsız olduklarını dile getiren mahalleli, bu nedenle gece mahallede nöbet tutmaya başladıklarını dile getirdiler.


Mahalleyi mesken tutan hırsızlar yüzünden hayatlarının altüst olduğunu dile getiren mahalleli, "Hiçbir akrabamıza gidemez olduk, yaşlılarımız camiye gidemiyor. Camiye gidenler, esrarcı ve hırsızların köpeklerinden korunmak için sopa taşımak zorunda kalıyor. Mahalle sakinleri olarak, gasp ve benzeri olaylar baş göstermeden yetkilileri göreve çağırıyoruz. Yetkililerden ricamız; sadece bizim değil birçok mahallede var olan bu soruna el atsınlar" dedi. (M. Fatih Akgül-İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Aşırı yağış sonrası çiftçilere hayati uyarılar
Batman Aydınlıkevler Mahallesi’ndesilahlı kavga: Yaralılar var
Batman’da site içinde park halindeki araç alev aldı
Batman'da 250 yetim aileye Ramazan desteği
Batman'da apartman dairesinde çıkan yangın söndürüldü