BATMAN-Batman İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yatırımcı kuruluşların, ilçe Kaymakamlarının, Belediye Başkanlarının, Bölge ve Şube Müdürlerinin katılımı ile gerçekleşti. Batman Valisi Ahmet Turhan'ın başkanlığını yaptığı koordinasyon toplantısında, geçen dönemin değerlendirilmesi ve yatırımcı kuruluşların dönem raporları ve bir sonraki yılın yatırım teklifleri projeleri görüşüldü.
Eski Devlet Hastanesi ve Şevket Başak Camii kavşaklarının teklifinin kabul edildiği ve buna ek olarak Gültepe kavşağının teklifinin gelmesi ile trafikte Batmanın çok rahatlayacağını kaydeden Karayolları Şube Müdürü, bu dönem için 15 projelerinin olduğunu belirtti.
DSİ 10. Bölge Müdürü ise, 14 projelerinin olduğunu bunlardan 12 tanesinin tarımsal projeler olduğunu söyledi. Toplantıda İl Sağlık Müdürü Dr.İhsan Bodakçi ise, Ağız ve Diş Hastanesinin Mayıs ayının ilk haftasında yeni yerine taşınacağını söyledi.
Batman Valisi Ahmet Turhan toplantıda yaptığı konuşmada ayrıca, köylerde okul ihtiyaçlarının giderileceğini ve okulsuz köy kalmayacağını belirtti. (Masum Günaydın-İLKHA)