Batman’da 40 bin TL değerinde kaçak telefon ele geçirildi-foto

Batman’da yol kontrol noktasında durdurulan bir araçta yapılan aramada 40 bin TL değerinde kaçak telefonun ele geçirildiği belirtildi.

Batman’da yapılan yol kontrolleri esnasında durumundan şüphelenilerek durdurulan araçta yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 40 bin TL olan 114 adet kaçak telefonun ele geçirildiği belirtildi.

Konuyla ilgili Batman Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Durumundan şüphelenilen 1 aracın Kaçakçılık Büro Amirliği görevlilerince durdurularak yapılan aramasında; Çeşitli marka ve modellerde piyasa değeri yaklaşık 40 bin TL olan toplam 114 adet kaçak cep telefonu ve 101 adet cep telefonu bataryası ele geçirilmiştir.” denildi.

Açıklamanın devamında, olayla ilgili olarak yakalanan M.S.T. ile İ.S. isimli şüpheliler hakkında “Cep Telefonu Kaçakçılığı Yapmak” suçundan yasal işlemin başlatıldığı belirtildi. (İLKHA)


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Batman’da site içinde park halindeki araç alev aldı
Batman'da 250 yetim aileye Ramazan desteği
Batman'da apartman dairesinde çıkan yangın söndürüldü
Batman'da Dünya Yetimler Günü'ne özel iftar etkinliği
Dane mısır üreticilerine ekim öncesi bilgilendirme toplantısı