Batman’da anız yangını önleme toplantısı yapıldı

Batman’da anız yangınlarının önlenmesi amacıyla Valilikte toplantı yapıldı.

Batman’da anız yangınlarının önlenmesi amacıyla yapılan çalışmaların gözden geçirildiği toplantı Valilik Toplantı Salonunda yapıldı. 

Batman Vali Yardımcısı Cihat Arık Başkanlığında yapılan toplantıya, ilgili kurumlar ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Anız yangınlarının önlenmesi amacıyla yapılan çalışmalar hakkında Batman Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünce sunum eşliğinde bilgilendirme yapıldı. Toplantıda ayrıca bundan sonra yapılacak çalışmalar hakkında görüş ve öneriler tartışıldı.

Valilik Tebliği doğrultusunda tüm kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşlarının, görev ve sorumluluklarını yerine getirerek aylık faaliyet raporlarını İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne göndermeleri, alınan tedbirlere rağmen anız yangınlarının gerçekleşmesi halinde idari para cezalarını yerine getirmek üzere tutulan tutanakların, İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğüne gönderilmesi hususu teyit edildi. (İLKHA)










 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Batman’da site içinde park halindeki araç alev aldı
Batman'da 250 yetim aileye Ramazan desteği
Batman'da apartman dairesinde çıkan yangın söndürüldü
Batman'da Dünya Yetimler Günü'ne özel iftar etkinliği
Dane mısır üreticilerine ekim öncesi bilgilendirme toplantısı