Batman'da bir market alev alev yandı

Batman'da bir markette çıkan yangın iş yerini kullanılamaz hale getirdi.

BATMAN - Bir markette çıkan yangın iş yerini adeta küle çevirdi. Cumhuriyet Mahallesi Diyarbakır Caddesi Dörtyol Kavşağında bulunan markette 17.00 sularında yangın çıktı.

Yangını söndürmek için cam ve yan kaplamaları kıran itfaiye ekipleri güçlükle çalışabildi. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahale ettiği sırada marketteki asitli içecekler patladı. Aşırı duman ve meşrubatların patlaması yüzünden itfaiye yangına dışarıdan müdahale etti.
Çıkan yangını itfaiye ekipleri iki saat sonra söndürülebildi. İtfaiye ekipleri alevleri kontrol altına aldıktan sonra gaz maskesi ile markete girebildi.

Yangının elektrik kontağından çıktığı tahmin edilirken yangı nedeniyle iş yerinde büyük maddi hasar meydana geldi.

Yangının çıktığı iş yerinin sahibi itfaiye ve elektrik arıza ekiplerinin olaya 40 dakika sonra müdahale ettiğini iddia etti.

Yangına müdahale eden bazı itfaiye erlerin yoğun dumandan etkilendikleri görüldü.(Vedat Aydın-İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Batman’ın Bahçelievler Mahallesi’nde silahlı çatışma: 2 ölü, 4 yaralı
Batman’da silahlı kavgada 4 kişi tutuklandı
Batman Beşeveler Mahallesi sakinleri 35 yıldır bekliyorlar: Ne tapu var, ne muhatap!
Batman'da kamuya yerleştirme vaadiyle dolandırıcılık suçundan 4 kişi tutuklandı
Batman'da yük treni araçla çarpıştı