Batman'da hastanede silahlı saldırı

Batman Bölge Devlet Hastanesinde silahlı saldırıya uğrayan hastane çalışanı kadın ağır yaralandı.

BATMAN- Batman Bölge Devlet Hastanesinde sabah saaatlerinde yaşanan silahlı saldırıda hastane çalışanı ağır yaralandı.

 

Alınan bilgiye göre, 08.50 sıralarında Batman Bölge Devlet Hastanesine gelen Sait İ. (45) hastane plastik cerrahi polikiliniğinde çalışan otomasyon elemanı gelini Sabahat İ. yi (25) silahla ensesinden vurdu.
Saldırı sebebinin ailevi geçimsizlikten olduğu iddia edildi.
Saldırı sonrası ağır yaralanan Sabahat İ. hemen ameliyata alınırken yaralı bayanın hayati tehlikesinin olduğu belirtildi.

 

Saldırı sonrası olay yeri inceleme ekipleri olay yerinde inceleme yaparken olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

 

Hastane yöneticisi Adnan Tuna saldırı ile ilgili yaptığı kısa açıklamada, saldırının çok üzücü olduğunu belirterek, "Kimin yaptını bilmiyorum. Polis inceleme yapıyor. 14 Mart Tıp Bayramı'nda hem de hastanede böyle bir saldırının olması gerçekten çok üzüntü verici" şeklinde konuştu.

 

Saldırı ile ilgili olarak hastane yönetiminin açıklama yapması bekleniyor. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Batman’ın Bahçelievler Mahallesi’nde silahlı çatışma: 2 ölü, 4 yaralı
Batman’da silahlı kavgada 4 kişi tutuklandı
Batman Beşeveler Mahallesi sakinleri 35 yıldır bekliyorlar: Ne tapu var, ne muhatap!
Batman'da kamuya yerleştirme vaadiyle dolandırıcılık suçundan 4 kişi tutuklandı
Batman'da yük treni araçla çarpıştı