Batman'da HDP/PKK'lılar AVM ve bankamatikleri ateşe verdiler

Kobane'nin düşmesi bahanesiyle Batman'da olay çıkaran HDP/PKK'li gruplar Batman'da birçok alışveriş merkezi, PTT şubeleri, bankamatik ve bir otobüsü ateşe verdi.

BATMAN - Kobane’nin düşmesi bahanesiyle Batman’da dün geceden beri HDP/PKK’lı kişiler tarafından çıkarılan olaylar halen devam ediyor.

 

Batman’da HDP/PKK’lı kişiler tarafından dün geceden beri devam eden saldırılarda birçok işyeri, AVM, bankamatik ve bir otobüs ateşe verildi.

 

Çıkan olaylar karşısında polis ekipleri de HDP/PKK’lı kişileri tazyikli su, göz yaşartıcı gaz bombası ve plastik mermi sıkarak grubu dağıtıyor. Dağılan HDP/PKK’lı gruplar tekrar geri gelerek olay çıkarmaya devam ediyor.

 

Ayrıca HDP/PKK’lı gruplar, HÜDA-PAR Batman İl Teşkilatı binasına da taşlarla saldırıyor. Buna rağmen parti üye ve gönüllüleri karşılık vererek grubu püskürtüyor.

 

Turgut Özal Bulvarı üzerinde polis ile HDP/PKK’lı gruplar tarafından saldırılar halen devam ediyor. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Diyarbakır–Batman Yolu Diktepe Geçişi projesinde çalışmalar sürüyor
Batman’ın Bahçelievler Mahallesi’nde silahlı çatışma: 2 ölü, 4 yaralı
Batman’da silahlı kavgada 4 kişi tutuklandı
Batman Beşeveler Mahallesi sakinleri 35 yıldır bekliyorlar: Ne tapu var, ne muhatap!
Batman'da kamuya yerleştirme vaadiyle dolandırıcılık suçundan 4 kişi tutuklandı