Batman’da PKK’ye ait 4 sığınak imha edildi

Batman’da Sason ilçesinde PKK’ye ait 4 sığınağın tespit edilerek imha edildiği bildirildi.

Batman’ın Sason ilçesinde yapılan operasyonda PKK’lilerin kullandığı belirtilen 4 sığınağın, içindeki malzemelerle birlikte imha edildiği bildirildi.

Batman Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Alınan istihbari bilgiler sonrasında; 21 Şubat 2017 günü Sason ilçesi sorumluluk bölgesinde BTÖ mensuplarının etkisiz hale getirilmesi, sığınak, barınak ve depo alanlarının tespit edilerek imha edilmesi maksadıyla icra edilen operasyon faaliyetinde 4 ayrı bölgede BTÖ mensuplarınca kullanıldığı değerlendirilen sığınak içerisinde bir adet boş jelikon 20 litrelik plastik bidon, 1 m2 izolasyon malzemesi (sığınak yapımında kullanılabileceği değerlendirilmektedir), 20 litre yanık motor yağı (plastik bidon içerisinde), bir çift mekap ayakkabı ve 2 adet 20 litrelik plastik bidon ele geçirilmiştir.” denildi.

Açıklamada, sığınaklar ve içinde bulunan malzemelerin Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile imha edildiği kaydedildi.(İLKHA)




 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sason Haberleri

Batman'ın Sason ilçesinde geleneksel cevizli sucuk üretimi sürüyor
Sason Arapçası araştırmalara konu oluyor
Batman'da Mereto Dağı yolundaki çalışmalar sürüyor
Batman'da aynı noktada bir ayda 3 kaza
Batman’ın Sason ilçesinde otomobille çarpışan motosikletli ağır yaralandı