Batman’da şüpheli çanta paniği

Batman’da bir iş yerinin önüne bırakılan şüpheli çanta​ paniğe neden oldu.

Batman’ın Turgut Özal Bulvarı üzerindeki bir iş yerinin önüne bırakılan şüpheli paket alınan önlemlerin ardından kontrollü olarak patlatıldı.

Alınan bilgiye göre, Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan bir işyeri önünde şüpheli paket ihbarı alan polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı.

Trafiğin iki şeritli kesilmesinin ardından olay yerine bomba imha uzmanı ekibi çağrıldı. Olay yerine gelen bomba uzmanı, paket üzerinde gerekli incelemeleri yaptı.

Özel kıyafetli bomba imha uzmanının fünyeyle patlattığı paket boş çıktı. Ekiplerin patlattığı paketin bir evrak çantası olduğu görüldü.

Şüpheli paketin patlatılmasının ardından  kapatılan yol yeniden trafiğe açılırken, çevrede bekleyen halk da rahat bir nefes aldı. (İLKHA)




 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Batman Haberleri

Sıcaklar artınca vantilatör ve sulu klimaya talep yükseldi
Vali Canalp: Uyuşturucuyu dağıtmaya devam edeceklerse gidecekleri yer hapishane olacaktır
Batman’da maddi hasarlı trafik kazası
Batman'da Ilısu Baraj Gölü'ne giren baraj gölüne giren genç hayatını kaybetti
Çiftçiler verimden umutlu, maliyetlerden şikâyetçi